Bog & idéJohn Kreiner

Bøger skrevet af John Kreiner

Læs mere om John Kreiner
1 produkter
1 produkter
Golf
GolfJohn Kreiner
99,95 DKK
Paperback
(0)
Golf

Mere om John Kreiner

John Kreiner har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kreiners seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Golf" udgivet af Muusmann Forlag - "Golf" udgivet af muusmann'forlag - "Golf - på en grå regnvejrsdag" udgivet af Muusmann

Bøger skrevet af John Kreiner

John Kreiner har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kreiners bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Kreiner er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

John Kreiners "Golf"

Det er muligt at købe John Kreiners "Golf" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

"Golf" af John Kreiner

Hos Bog & idé er "Golf" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af muusmann'forlag.
Detaljer
Fulde navn:
John Kreiner