Bog & idéKarin Levinsen

Bøger skrevet af Karin Levinsen

2 produkter
2 produkter
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Didaktisk design, digitale læreprocesserKarin Twedell Levinsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Didaktisk design, digitale læreprocesser
Didaktisk design, digitale læreprocesserKarin Twedell Levinsen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Didaktisk design, digitale læreprocesser

Mere om Karin Levinsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Karin Levinsen. På listen nedenfor har du Levinsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Macromedia Director 6" udgivet af Teknisk Forlag - "Digital produktion" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Karin Levinsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Karin Levinsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Karin Levinsen kan købes i flere formater. Levinsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Macromedia Director 6" af Karin Levinsen

"Macromedia Director 6" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Karin Levinsen "Digital produktion"

Hos Bog & idé er "Digital produktion" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Levinsens serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Levinsen