Bog & idéKarin Tweddell Levinsen

Bøger skrevet af Karin Tweddell Levinsen

Læs mere om Karin Tweddell Levinsen
3 produkter
3 produkter
Skole 2.0
Skole 2.0Lone Audon
189,95 DKK
EBOG
(0)
Skole 2.0
Didaktisk design - digitale læreprocesser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktisk design - digitale læreprocesserKarin Twedell Levinsen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Didaktisk design - digitale læreprocesser
It-Didaktisk Design
It-didaktisk designKarin Tweddell Levinsen
369,95 DKK
EBOG
(1)
It-didaktisk design

Mere om Karin Tweddell Levinsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Karin Tweddell Levinsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Levinsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It-didaktisk design" udgivet af Frydenlund - "It-didaktisk design" udgivet af Frydenlund - "Ph.D-serie. Virtuel uddannelsespraksis" udgivet af Copenhagen Business School Press

Mere om Karin Tweddell Levinsens bøger

Karin Tweddell Levinsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Levinsens bøger kommer i udvalgte formater. Levinsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"It-didaktisk design" af Karin Tweddell Levinsen

Det er muligt at købe Karin Tweddell Levinsens "It-didaktisk design" som ebog. "It-didaktisk design" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Karin Tweddell Levinsen "It-didaktisk design"

"It-didaktisk design" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karin Tweddell Levinsen