Bog & idéKirsten Skamstrup Hansen

Bøger skrevet af Kirsten Skamstrup Hansen

Læs mere om Kirsten Skamstrup Hansen
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Kirsten Skamstrup Hansen

Der findes en del bøger skrevet af Kirsten Skamstrup Hansen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Kirsten Skamstrup Hansens bøger

Du kan købe tre bøger af Kirsten Skamstrup Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Hansen kommer blot som indbundet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kirsten Skamstrup Hansens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Menneskets ernæring" af Kirsten Skamstrup Hansen

Det er muligt at købe Kirsten Skamstrup Hansens "Menneskets ernæring" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Skamstrup Hansen