Bog & idéKirsten Skov

Bøger skrevet af Kirsten Skov

Læs mere om Kirsten Skov
1 produkter
1 produkter
Gyldendals Metodehåndbog
Gyldendals MetodehåndbogHans Jørgen Kristensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals Metodehåndbog

Mere om Kirsten Skov

Der findes flere bøger fra Kirsten Skov til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skovs udgivelser.
Bøgerne fra Kirsten Skov findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Faglighed - set i lyset af billedkunstfaget" udgivet af Aalborg Seminarium - "12 hjerter i dansk torchon" udgivet af Tunegarn - "Udsyn" udgivet af Klim - "Gyldendals Metodehåndbog" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Eksamen - set i lyset af billedkunstfaget" i serien "Kamelrefleksioner" udgivet af N. Zahles Seminarium. Aalborg Seminarium

Bøger skrevet af Kirsten Skov

Der er fem tilgængelige bøger af Kirsten Skov hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Kirsten Skov bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Skov inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Skovs "Faglighed - set i lyset af billedkunstfaget"

"Faglighed - set i lyset af billedkunstfaget" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aalborg Seminarium, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Skov "12 hjerter i dansk torchon"

Hos Bog & idé er "12 hjerter i dansk torchon" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Tunegarn, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Skov