Bog & idéKlaus Witt

Bøger skrevet af Klaus Witt

Læs mere om Klaus Witt
2 produkter
2 produkter
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger
Basisbog i kommunikation med patienter og kollegerKnut Aspegren
119,95 DKK
EBOG
(0)
Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger

Mere om Klaus Witt

Klaus Witt har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Witts bøger.
Bøgerne fra Klaus Witt kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Almen medicin" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Exlibris-Monogrammlexikon europäischer Künstler A-G " udgivet af Exlibristen - "Exlibris-Monogrammlexikon europäischer Künstler H-M " udgivet af Exlibristen - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Almen medicin" udgivet af Munksgaard

Mere om Klaus Witts bøger

Du kan købe syv bøger af Klaus Witt her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Klaus Witt bøger i et udvalg af formater. Witts bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Almen medicin" af Klaus Witt

"Almen medicin" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Akademisk.

Klaus Witt "Den akutte patient"

"Den akutte patient" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Witt