Bog & idéKnud Bjarne Gjesing

Bøger skrevet af Knud Bjarne Gjesing

Læs mere om Knud Bjarne Gjesing
1 produkter
1 produkter
Dansk litteraturs historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk litteraturs historieHenrik Wivel
414,96 DKK
Indbundet
(0)
Dansk litteraturs historie

Mere om Knud Bjarne Gjesing

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Knud Bjarne Gjesing. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gjesing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mere end en skole" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Dansk litteraturs historie" udgivet af Gyldendal - "Hån, spot og latterliggørelse" udgivet af GPO Forlag

Bøger skrevet af Knud Bjarne Gjesing

Der er tre tilgængelige bøger af Knud Bjarne Gjesing hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Gjesings bøger kommer i udvalgte formater. Gjesings bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mere end en skole" af Knud Bjarne Gjesing

"Mere end en skole" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Knud Bjarne Gjesing "Dansk litteraturs historie"

Det er muligt at købe Knud Bjarne Gjesings "Dansk litteraturs historie" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Bjarne Gjesing