Bog & idéKnud Munck

Bøger skrevet af Knud Munck

Læs mere om Knud Munck
5 produkter
5 produkter
Michael Strunge
Michael StrungeKnud Munck
99,00 DKK
e-bog
(0)
Michael Strunge
De unge frække
De unge frækkeKnud Munck
119,95 DKK
EBOG
(0)
De unge frække
Mine yndlingscitater
Mine yndlingscitaterKnud Munck
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Mine yndlingscitater
Gode ord og udtryk
Gode ord og udtrykKnud Munck
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Gode ord og udtryk
Vitser og gode historer
Vitser og gode historerKnud Munck
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Vitser og gode historer

Mere om Knud Munck

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Knud Munck. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Muncks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De unge frække" udgivet af Forlaget Anis - "Michael Strunge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "De unge frække" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Knud Munck

Der er tre tilgængelige udgivelser af Knud Munck hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Knud Munck kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Munck er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Knud Muncks "De unge frække"

"De unge frække" er tilgængelig som ebog. Med "De unge frække" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Anis, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Knud Munck "Michael Strunge"

Det er muligt at købe Knud Muncks "Michael Strunge" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Michael Strunge" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Munck