Bog & idéKurt Kara

Bøger skrevet af Kurt Kara

Læs mere om Kurt Kara
1 produkter
1 produkter
Den rationelle investor
Den rationelle investorKurt Kara
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Den rationelle investor

Mere om Kurt Kara

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Kurt Kara. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Karas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den rationelle investor" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den rationelle investor" udgivet af Djøf Forlag

Bøger skrevet af Kurt Kara

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kurt Kara hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kurt Kara fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kara er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den rationelle investor" af Kurt Kara

Det er muligt at købe Kurt Karas "Den rationelle investor" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kara, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

"Den rationelle investor" af Kurt Kara

Det er muligt at købe Kurt Karas "Den rationelle investor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Kara