Bog & idéLiselotte Højgaard

Bøger skrevet af Liselotte Højgaard

Læs mere om Liselotte Højgaard
3 produkter
3 produkter
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?Liselotte Højgaard
41,46 DKK
Hæftet
(1)
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?Liselotte Højgaard
39,95 DKK
EBOG
(1)
Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?
Moderne Idéer: Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?
STREAM
Moderne Idéer: Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?Liselotte Højgaard
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Moderne Idéer: Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?

Mere om Liselotte Højgaard

Liselotte Højgaard har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Højgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af - - "Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen? " i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information - "Hvordan får vi verdens bedste sundhedsvæsen?" i serien "Moderne Ideer " udgivet af Information - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard

Liselotte Højgaards bøger

Liselotte Højgaard har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Højgaards bøger fås i et udvalg af formater. Liselotte Højgaard bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i diagnostiske fag" af Liselotte Højgaard

"Basisbog i diagnostiske fag" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Liselotte Højgaard "Basisbog i medicin og kirurgi"

Hos Bog & idé er "Basisbog i medicin og kirurgi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.
Detaljer
Fulde navn:
Liselotte Højgaard