Bog & idéLone Friis Thing

Bøger skrevet af Lone Friis Thing

Læs mere om Lone Friis Thing
5 produkter
5 produkter
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi
Sundhedssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenetMarianne Levinsen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet
Boldbasis i gymnasiet og hf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Boldbasis i gymnasiet og hfMichael Thing & Lone Friis Thing
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Boldbasis i gymnasiet og hf

Mere om Lone Friis Thing

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lone Friis Thing. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Metoder i idræts- og fysioterapiforskning" udgivet af Gyldendal - "Børn, unge og forældres møde med sundhedsvæsenet" udgivet af Gyldendal - "Boldbasis i gymnasiet og hf" udgivet af Frydenlund - "Sport, sundhed og identitet" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal - "Sundhedssociologi" udgivet af HansReitzels - "Metoder i idrætsforskning" udgivet af Munksgaard

Mere om Lone Friis Things bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Lone Friis Thing hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Lone Friis Thing kan købes i et udvalg af formater. Thing har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sundhedssociologi" af Lone Friis Thing

"Sundhedssociologi" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Grundbog i idrætssociologi" af Lone Friis Thing

Hos Bog & idé er "Grundbog i idrætssociologi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lone Friis Thing