Bog & idéMajbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen

Bøger skrevet af Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen

Læs mere om Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen
1 produkter
1 produkter
Tarme i topform
Tarme i topformMajbritt Louring Engell
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Tarme i topform

Mere om Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen

Der er blot én bog af Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Tarme i topform". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tarme i topform" af Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen

Det er muligt at købe Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersens "Tarme i topform" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Majbrit Louring Engell og Prof. Oluf Borbye Pedersen