Bog & idéMalorie Blackman

Bøger skrevet af Malorie Blackman

Læs mere om Malorie Blackman
2 produkter
2 produkter
Noughts & Crosses
Noughts & CrossesMalorie Blackman
129,95 DKK
Paperback
(0)
Noughts & Crosses
Hostage
BOEGERTILSTAERKPRIS
HostageMalorie Blackman
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Hostage

Mere om Malorie Blackman

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Malorie Blackman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Blackmans bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Malorie Blackmans bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Noughts & Crosses" udgivet af Penguin Books - "Chasing the Stars" udgivet af Penguin Books - "Hostage " i serien "Reading room¤Niveau 2" udgivet af Gyldendal

Mere om Malorie Blackmans bøger

Du kan købe tre bøger af Malorie Blackman her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Malorie Blackman bøger i udvalgte formater. Blackman har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Noughts & Crosses" af Malorie Blackman

Hos Bog & idé er "Noughts & Crosses" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Penguin Books, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Chasing the Stars" af Malorie Blackman

Det er muligt at købe Malorie Blackmans "Chasing the Stars" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Books.
Detaljer
Fulde navn:
Malorie Blackman