Bog & idéMarie Steenberger

Bøger skrevet af Marie Steenberger

Læs mere om Marie Steenberger
3 produkter
3 produkter
Madmentor
STREAM
MadmentorSofia Manning
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Madmentor
Ser jeg tyk ud i den her mave
Ser jeg tyk ud i den her mave?Marie Steenberger
139,95 DKK
EBOG
(1)
Ser jeg tyk ud i den her mave?
Madmentor
MadmentorSofia Manning
139,95 DKK
e-bog
(0)
Madmentor

Mere om Marie Steenberger

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger fra Marie Steenberger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Steenberger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ser jeg tyk ud i den her mave?" udgivet af People'sPress - "Madmentor - fra indre kaos til madro" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ser jeg tyk ud i den her mave" udgivet af People'sPress

Mere om Marie Steenbergers bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Marie Steenberger hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Marie Steenberger fås i et udvalg af formater. Steenbergers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ser jeg tyk ud i den her mave?" af Marie Steenberger

"Ser jeg tyk ud i den her mave?" er til salg som ebog. "Ser jeg tyk ud i den her mave?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Marie Steenberger "Madmentor - fra indre kaos til madro"

Hos Bog & idé er "Madmentor - fra indre kaos til madro" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Marie Steenberger