Bog & idéMartin Bo Nørregård

Bøger skrevet af Martin Bo Nørregård

Læs mere om Martin Bo Nørregård
1 produkter
1 produkter
Fra verdenskrig til borgerkrig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra verdenskrig til borgerkrigMartin Bo Nørregård
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Fra verdenskrig til borgerkrig

Mere om Martin Bo Nørregård

Der er forskellige bøger fra Martin Bo Nørregård til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nørregårds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danske sydslesvigere i tysk krigstjeneste 1939-45" i serien "Studieafdelingens udgivelser" udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig - "Fra verdenskrig til borgerkrig" udgivet af Gyldendal - "Verdenskrigens danske billeder 1914-1918" udgivet af Gyldendal

Mere om Martin Bo Nørregårds bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Martin Bo Nørregård hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Martin Bo Nørregård kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Nørregård er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Martin Bo Nørregårds "Danske sydslesvigere i tysk krigstjeneste 1939-45"

"Danske sydslesvigere i tysk krigstjeneste 1939-45" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er en del af Nørregårds serie "Studieafdelingens udgivelser". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.

"Fra verdenskrig til borgerkrig" af Martin Bo Nørregård

Det er muligt at købe Martin Bo Nørregårds "Fra verdenskrig til borgerkrig" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Martin Bo Nørregård