Bog & idéMats Mejdevi

Bøger skrevet af Mats Mejdevi

Læs mere om Mats Mejdevi
2 produkter
2 produkter
Træning med kroppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning med kroppenMats Mejdevi
124,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
Træning med kroppen
Bevægelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
BevægelighedMats Mejdevi
124,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
Bevægelighed

Mere om Mats Mejdevi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Mats Mejdevi. På listen nedenfor finder du de seneste af Mejdevis udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bevægelighed" udgivet af LI Consult ApS - "Træning med kroppen" udgivet af LI Consult ApS

Bøger af Mats Mejdevi

Mats Mejdevi har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Mejdevis bøger som spiralryg. Mejdevis bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: LI Consult ApS.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bevægelighed" af Mats Mejdevi

"Bevægelighed" kan købes online som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Mats Mejdevi. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LI Consult ApS.

Mats Mejdevi "Træning med kroppen"

Hos Bog & idé er "Træning med kroppen" tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Mejdevi, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er LI Consult ApS, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mats Mejdevi