Bog & idéMette Bruun

Bøger skrevet af Mette Bruun

Læs mere om Mette Bruun
1 produkter
1 produkter
Specialdidaktik i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialdidaktik i teori og praksisMarianne Juul Glud
341,96 DKK
Hæftet
(1)
Specialdidaktik i teori og praksis

Mere om Mette Bruun

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mette Bruun. På listen nedenfor finder du Bruuns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialdidaktik i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Orlandos Døtre" udgivet af Bahnhof - "Udsigt uden værelse" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Orlandos døtre" udgivet af Bahnhof - "Udsigt uden værelse" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Orlandos døtre" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mette Bruun

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Mette Bruun hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Mette Bruun bøger i samtlige formater. Bøgerne af Bruun er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mette Bruuns "Specialdidaktik i teori og praksis"

Det er muligt at købe Mette Bruuns "Specialdidaktik i teori og praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Orlandos Døtre" af Mette Bruun

Det er muligt at købe Mette Bruuns "Orlandos Døtre" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bahnhof.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Bruun