Bog & idéMette Kappel

Bøger skrevet af Mette Kappel

Læs mere om Mette Kappel
1 produkter
1 produkter
Anders i dråbernes land
Anders i dråbernes landMette Kappel
109,95 DKK
EBOG
(2)
Anders i dråbernes land

Mere om Mette Kappel

Mette Kappel har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Anders i dråbernes land". Det er Forlaget Brændpunkt, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mette Kappels "Anders i dråbernes land"

"Anders i dråbernes land" kan købes online som ebog. Med "Anders i dråbernes land" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Brændpunkt.

Endnu en af Mette Kappel fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kappel