Bog & idéMette Kristine Anna Svea Mortensen

Bøger skrevet af Mette Kristine Anna Svea Mortensen

Læs mere om Mette Kristine Anna Svea Mortensen
1 produkter
1 produkter
At tænke - Hurtigt og langsomt
At tænke - hurtigt og langsomtDaniel Kahneman
169,00 DKK
e-bog
(3)
At tænke - hurtigt og langsomt

Mere om Mette Kristine Anna Svea Mortensen

Der findes mange bøger skrevet af Mette Kristine Anna Svea Mortensen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Mortensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At tænke - hurtigt og langsomt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "At tænke - Hurtigt og langsomt" udgivet af Gyldendal - "At tænke - hurtigt og langsomt" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Mette Kristine Anna Svea Mortensens bøger

Du kan købe tre bøger af Mette Kristine Anna Svea Mortensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Mette Kristine Anna Svea Mortensen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"At tænke - hurtigt og langsomt" af Mette Kristine Anna Svea Mortensen

Hos Bog & idé er "At tænke - hurtigt og langsomt" tilgængelig som e-bog. "At tænke - hurtigt og langsomt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"At tænke - Hurtigt og langsomt" af Mette Kristine Anna Svea Mortensen

Hos Bog & idé er "At tænke - Hurtigt og langsomt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Kristine Anna Svea Mortensen