Bog & idéMette Marie Viscor

Bøger skrevet af Mette Marie Viscor

Læs mere om Mette Marie Viscor
2 produkter
2 produkter
Helt uden gluten
Helt uden glutenKathrine Virring og Mette Marie Viscor
229,95 DKK
Indbundet
(1)
Helt uden gluten
Julebageglæde
JulebageglædeDet Glutenfri Bageatelier by Kathrine & Mette Marie
147,95 DKK
PDF
(0)
Julebageglæde

Mere om Mette Marie Viscor

Du kan kun finde en enkelt bog af Mette Marie Viscor her hos Bog & idé. Det er "Helt uden gluten". Det er Politikens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Helt uden gluten" af Mette Marie Viscor

Hos Bog & idé er "Helt uden gluten" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mette Marie Viscor skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Marie Viscor