Bog & idéMette Zebis

Bøger skrevet af Mette Zebis

Læs mere om Mette Zebis
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Mette Zebis

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Mette Zebis. Det er "Basisbog i fysioterapi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden udgivet i serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i fysioterapi" af Mette Zebis

Det er muligt at købe Mette Zebis' "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er med i Zebis' serie "Fysio/Munksgaard". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Mette Zebis fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mette Zebis