Bog & idéMichael Corrigan

Bøger skrevet af Michael Corrigan

Læs mere om Michael Corrigan
2 produkter
2 produkter
Mulligan
STREAM
MulliganMichael Corrigan
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Mulligan
These Precious Hours
STREAM
These Precious HoursMichael Corrigan
99,95 DKK
Lydbog
(0)
These Precious Hours

Mere om Michael Corrigan

Hvis du mangler en bog fra Michael Corrigan, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Corrigan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Mulligan" udgivet af SAGA Egmont - "These Precious Hours" udgivet af SAGA Egmont

Michael Corrigans bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Michael Corrigan hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Corrigans bøger kommer kun som lydbog. Bøgerne af Corrigan er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mulligan" af Michael Corrigan

"Mulligan" er til salg som lydbog. Med Michael Corrigans "Mulligan" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Michael Corrigan "These Precious Hours"

Det er muligt at købe Michael Corrigans "These Precious Hours" som lydbog. Fordelen ved at have Michael Corrigans "These Precious Hours" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Corrigan