Bog & idéMichael Folman Jensen

Bøger skrevet af Michael Folman Jensen

Læs mere om Michael Folman Jensen
2 produkter
2 produkter
Skræl er ikke skrald
Skræl er ikke skraldMichael Folman Jensen
199,95 DKK
Paperback
(1)
Skræl er ikke skrald
Skræl er ikke skrald
Skræl er ikke skraldMichael Folman Jensen
129,95 DKK
e-bog
(1)
Skræl er ikke skrald

Mere om Michael Folman Jensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Michael Folman Jensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Folman Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skræl er ikke skrald" udgivet af Muusmann - "Skræl er ikke skrald" udgivet af Muusmann Forlag

Bøger af Michael Folman Jensen

Du kan finde to bøger af Michael Folman Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Folman Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Folman Jensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skræl er ikke skrald" af Michael Folman Jensen

Det er muligt at købe Michael Folman Jensens "Skræl er ikke skrald" som e-bog. Med "Skræl er ikke skrald" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Muusmann, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Michael Folman Jensen "Skræl er ikke skrald"

"Skræl er ikke skrald" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Folman Jensen