Bog & idéMichael Holm

Bøger skrevet af Michael Holm

Læs mere om Michael Holm
4 produkter
4 produkter
Base Camp
Base CampMichael Holm
99,95 DKK
EBOG
(0)
Base Camp
Jerusalemsyndromet
BOEGERTILSTAERKPRIS
JerusalemsyndrometMichael Holm
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Jerusalemsyndromet
Base Camp
BOEGERTILSTAERKPRIS
Base CampMichael Holm
149,36 DKK
Paperback
(0)
Base Camp
Bedre selvtillid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bedre selvtillidIrene Henriette Oestrich
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Bedre selvtillid

Mere om Michael Holm

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Michael Holm. På listen nedenfor har du de nyeste af Holms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Find det på nettet" udgivet af Ajour - "Kedelige dage i Skrotholt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Jerusalemsyndromet" udgivet af Mellemgaard - "Find det på nettet" udgivet af Ajour

Bøger skrevet af Michael Holm

Du kan bestille fire bøger af Michael Holm her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Michael Holm bøger i flere formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Michael Holms "Find det på nettet"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Holm, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.

"Kedelige dage i Skrotholt" af Michael Holm

Det er muligt at købe Michael Holms "Kedelige dage i Skrotholt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Holm