Bog & idéMichael Juhl

Bøger skrevet af Michael Juhl

Læs mere om Michael Juhl
1 produkter
1 produkter
For sent Hassan
For sent HassanMichael Juhl
18,95 DKK
e-bog
(0)
For sent Hassan

Mere om Michael Juhl

Michael Juhl har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Juhls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anglicismo" udgivet af mellemgaard - "Åbn Dine Øjne" udgivet af Forlaget Copenhagen Storytellers - "Åbn Dine Øjne" udgivet af Copenhagen Storytellers - "Virkemidler i voksenundervisning" udgivet af Frydenlund - "Anglicismo" udgivet af mellemgaard - "Poesi i Tranquebar - antologi 2014" udgivet af Copenhagen Storytellers - "Digtsamleren Antologi nr. 1" udgivet af Copenhagen Storytellers - "For sent Hassan" i serien "I øjenhøjde" udgivet af Color

Bøger af Michael Juhl

Der er otte tilgængelige bøger af Michael Juhl hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Juhls bøger fås i et udvalg af formater. Michael Juhl bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Anglicismo" af Michael Juhl

Hos Bog & idé er "Anglicismo" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Michael Juhl "Åbn Dine Øjne"

Det er muligt at købe Michael Juhls "Åbn Dine Øjne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Copenhagen Storytellers, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Juhl