Bog & idéMichael René

Bøger skrevet af Michael René

6 produkter
6 produkter
Brygning af æblecider
Brygning af æbleciderMichael René
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Brygning af æblecider
Det sunde, rene hjem
Det sunde, rene hjemMichael René
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Det sunde, rene hjem
Det sunde, rene hjem
Det sunde, rene hjemMichael René
129,95 DKK
EBOG
(0)
Det sunde, rene hjem
Håndbog i praktisk hjælp
Håndbog i praktisk hjælpMichael René
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i praktisk hjælp
Håndbog i praktisk hjælp
Håndbog i praktisk hjælpMichael René
119,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog i praktisk hjælp
Sensorisk teori til Gymnasiale uddannelser
Sensorisk teori til gymnasiale uddannelserMichael René
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser

Mere om Michael René

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Michael René. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra René.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra idé til virkelighed" udgivet af Gyldendal - "Brygning af æblecider" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sensorisk teori, metoder og øvelser" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Håndbog i praktisk hjælp" udgivet af Munksgaard - "Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser" udgivet af Metropol - "Entreprenør - proces - projekt" udgivet af Gyldendal - "Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser" udgivet af Forlaget Metropol - "Skriftlig statistik" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Håndbog i praktisk hjælp" udgivet af Gyldendal

Michael Renés bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Michael René hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Renés bøger kommer i forskellige formater. Renés bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Michael Renés "Fra idé til virkelighed"

Det er muligt at købe Michael Renés "Fra idé til virkelighed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Brygning af æblecider" af Michael René

Hos Bog & idé er "Brygning af æblecider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Michael René