Bog & idéMichael Ruby

Bøger skrevet af Michael Ruby

Læs mere om Michael Ruby
1 produkter
1 produkter
Troen, Haabet og Kærligheden
Troen, Haabet og KærlighedenMichael Ruby
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Troen, Haabet og Kærligheden

Mere om Michael Ruby

Der findes en del bøger af Michael Ruby til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Ruby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den vilde poesi og råheden / Die wilde poesie und das rohe" udgivet af Kong Gulerod Holding ApS - "Thy til sansene" udgivet af Kong Gulerod Holding ApS

Mere om Michael Rubys bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Michael Ruby hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Rubys bøger som indbundet. Bøgerne af Ruby er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Kong Gulerod Holding ApS.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den vilde poesi og råheden / Die wilde poesie und das rohe" af Michael Ruby

Hos Bog & idé er "Den vilde poesi og råheden / Die wilde poesie und das rohe" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Kong Gulerod Holding ApS, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Michael Ruby "Thy til sansene"

Det er muligt at købe Michael Rubys "Thy til sansene" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Kong Gulerod Holding ApS, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Michael Ruby