Bog & idéMirjam Gelfer-Jørgensen

Bøger skrevet af Mirjam Gelfer-Jørgensen

Læs mere om Mirjam Gelfer-Jørgensen
8 produkter
8 produkter
Saxbo og Nathalie Krebs
Saxbo og Nathalie KrebsAnders Uhrskov
499,95 DKK
Indbundet
(2)
Saxbo og Nathalie Krebs
Dialog med samtiden
Dialog med samtidenMirjam Gelfer-Jørgensen
399,95 DKK
Indbundet
(3)
Dialog med samtiden
Thorvald Bindesbøll - Inventing Modernity
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thorvald BindesbøllMirjam Gelfer-Jørgensen
348,56 DKK
Hardback
(2)
Thorvald Bindesbøll
The Joining of the Arts
BOEGERTILSTAERKPRIS
The Joining of the ArtsMirjam Gelfer-Jørgensen
414,96 DKK
Indbundet
(0)
The Joining of the Arts
Danish Jewish art
Danish Jewish artLise Svanholm m.fl.
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Danish Jewish art
The Dream of a Golden Age
The Dream of a Golden AgeMirjam Gelfer-Jørgensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
The Dream of a Golden Age
Thorvald Bindesbøll - Inventing Modernity
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thorvald Bindesbøll - Inventing ModernityMirjam Gelfer-Jørgensen
348,56 DKK
Hardback
(2)
Thorvald Bindesbøll - Inventing Modernity
Guldalderdrømmen
BOEGERTILSTAERKPRIS
GuldalderdrømmenMirjam Gelfer-Jørgensen
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Guldalderdrømmen

Mere om Mirjam Gelfer-Jørgensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger fra Mirjam Gelfer-Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gelfer-Jørgensens udgivelser.
Bøgerne fra Mirjam Gelfer-Jørgensen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kunstarternes forbrødring" udgivet af Strandberg Publishing - "The Joining of the Arts" udgivet af Strandberg Publishing - "Ordrupgaard" udgivet af Ordrupgaard - "Dansk nyantikke møbler" i serien "I kommision for Designmuseum Danmark" udgivet af Museum Tusculanum - "Toulouse-Lautrec posters" udgivet af Rhodos - "Thorvald Bindesbøll - Inventing Modernity" udgivet af Arkitektens Forlag - "Thorvald Bindesbøll" udgivet af Arkitektens Forlag - "Pietro Krohn - Danmarks kunstneriske puls" i serien "Scientia danica¤Series H, Humanistica, 4" udgivet af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab - "Japanisme på dansk" udgivet af Arkitektens Forlag - "Influences from Japan in Danish art and design" udgivet af Arkitektens Forlag - "Møbler med mening 1-2" udgivet af Arkitektens Forlag - "The Dream of a Golden Age" udgivet af Rhodos - "Guldalderdrømmen" udgivet af Rhodos - "Danish Jewish art" udgivet af Society for the Publication of Danish Cultural Monuments Rhodos - "Furniture with meaning" udgivet af Danish Architectural Press

Bøger af Mirjam Gelfer-Jørgensen

Mirjam Gelfer-Jørgensen har 15 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Gelfer-Jørgensens bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Gelfer-Jørgensen publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kunstarternes forbrødring" af Mirjam Gelfer-Jørgensen

Det er muligt at købe Mirjam Gelfer-Jørgensens "Kunstarternes forbrødring" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Strandberg Publishing.

Mirjam Gelfer-Jørgensen "The Joining of the Arts"

Det er muligt at købe Mirjam Gelfer-Jørgensens "The Joining of the Arts" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Mirjam Gelfer-Jørgensen