Bog & idéMorten A. Skydsgaard

Bøger skrevet af Morten A. Skydsgaard

Læs mere om Morten A. Skydsgaard
1 produkter
1 produkter
Ole Bang og en brydningstid i dansk medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ole Bang og en brydningstid i dansk medicinMorten A. Skydsgaard
298,95 DKK
Hæftet
Ole Bang og en brydningstid i dansk medicin

Mere om Morten A. Skydsgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Morten A. Skydsgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Skydsgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "50 opdagelser" i serien "50 højdepunkter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "50 opdagelser" i serien "50 højdepunkter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Ole Worm - liv og videnskab" udgivet af Steno Museet. Steno Museets Venner - "Ole Bang og en brydningstid i dansk medicin" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "50 opdagelser" i serien "50 højdepunkter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Morten A. Skydsgaards bøger

Du kan købe fem bøger af Morten A. Skydsgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Morten A. Skydsgaard bøger i et udvalg af formater. Skydsgaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Morten A. Skydsgaards "50 opdagelser"

Hos Bog & idé er "50 opdagelser" tilgængelig som e-bog. Med "50 opdagelser" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "50 højdepunkter". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Morten A. Skydsgaard "50 opdagelser"

Hos Bog & idé er "50 opdagelser" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Skydsgaard, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er med i Skydsgaards serie "50 højdepunkter". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Morten A. Skydsgaard