Bog & idéPeter Bernhard Friehling

Bøger skrevet af Peter Bernhard Friehling

Læs mere om Peter Bernhard Friehling
2 produkter
2 produkter
Grundbogen i sous vide
Grundbogen i sous videPeter Bernhard Friehling
279,95 DKK
Hardback
(0)
Grundbogen i sous vide
SOUS VIDE i hverdagen
SOUS VIDE i hverdagenPeter Bernhard Friehling
249,95 DKK
Hardback
(0)
SOUS VIDE i hverdagen

Mere om Peter Bernhard Friehling

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Peter Bernhard Friehling. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Friehling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sous vide i hverdagen" udgivet af Turbine - "Grundbogen i sous vide" udgivet af Turbine

Bøger af Peter Bernhard Friehling

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Peter Bernhard Friehling hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Friehling som hardback. Bøgerne af Friehling er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Turbine.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sous vide i hverdagen" af Peter Bernhard Friehling

Det er muligt at købe Peter Bernhard Friehlings "Sous vide i hverdagen" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Bernhard Friehling "Grundbogen i sous vide"

"Grundbogen i sous vide" kan købes som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Bernhard Friehling