Bog & idéRebekka Bøgelund

Bøger skrevet af Rebekka Bøgelund

Læs mere om Rebekka Bøgelund
4 produkter
4 produkter
Tør du fejle?
Tør du fejle?Rebekka Bøgelund
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Tør du fejle?
Tør du fejle?
STREAM
Tør du fejle?Rebekka Bøgelund
269,95 DKK
Lydbog
(0)
Tør du fejle?
Fejl?!
Fejl?!Rebekka Bøgelund
189,95 DKK
EBOG
(1)
Fejl?!
Tør du fejle?
Tør du fejle?Rebekka Bøgelund
269,95 DKK
EBOG
(0)
Tør du fejle?

Mere om Rebekka Bøgelund

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Rebekka Bøgelund. På listen nedenfor finder du de seneste af Bøgelunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fællesskabet fremmer fagligheden" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Fejl?!" udgivet af Crop Organisation - "FEJL?! - Et opgør med nulfejlstyranniet og den usunde præstationskultur" udgivet af SAGA Egmont - "Fejl?!" udgivet af Muusmann' Forlag - "FEJL?!." udgivet af Muusmann Forlag

Mere om Rebekka Bøgelunds bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Rebekka Bøgelund hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Rebekka Bøgelund fås i samtlige formater. Bøgerne af Bøgelund er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rebekka Bøgelunds "Fællesskabet fremmer fagligheden"

"Fællesskabet fremmer fagligheden" er til salg som ebog. Med "Fællesskabet fremmer fagligheden" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Bøgelunds serie "Artikel fra Kognition & Pædagogik". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Fejl?!" af Rebekka Bøgelund

Hos Bog & idé er "Fejl?!" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Crop Organisation.
Detaljer
Fulde navn:
Rebekka Bøgelund