Bog & idéRikke Goerlich

Bøger skrevet af Rikke Goerlich

Læs mere om Rikke Goerlich
3 produkter
3 produkter
Kend din urt
Kend din urtRikke Goerlich
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Kend din urt
Hvidløg
BOEGERTILSTAERKPRIS
HvidløgRikke Goerlich
124,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
Hvidløg
Ingefær
BOEGERTILSTAERKPRIS
IngefærRikke Goerlich
124,46 DKK
SPIRALRYG
(0)
Ingefær

Mere om Rikke Goerlich

Der er forskellige bøger af Rikke Goerlich tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Goerlichs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Urt!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kend din urt" i serien "Kend din urt" udgivet af Klynggaard - "Ingefær" udgivet af Rikke Goerlich¤Urteskolen - "Hvidløg" udgivet af Rikke Goerlich¤Urteskolen

Mere om Rikke Goerlichs bøger

Du kan finde fire bøger af Rikke Goerlich her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Rikke Goerlich kan købes i udvalgte formater. Goerlichs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rikke Goerlichs "Urt!"

"Urt!" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kend din urt" af Rikke Goerlich

"Kend din urt" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er med i Goerlichs serie "Kend din urt". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klynggaard.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Goerlich