Bog & idéRikke Smedegaard Hansen

Bøger skrevet af Rikke Smedegaard Hansen

Læs mere om Rikke Smedegaard Hansen
2 produkter
2 produkter
Ida er pisseprovokerende
Ida er pisseprovokerendeRikke Smedegaard Hansen
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Ida er pisseprovokerende
Pissedårlig pædagogik
Pissedårlig pædagogikMartin Bayer
149,95 DKK
Bog
(1)
Pissedårlig pædagogik

Mere om Rikke Smedegaard Hansen

Hvis du er på jagt efter en bog af Rikke Smedegaard Hansen, tilbyder vi et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pissedårlig pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Ida er pisseprovokerende" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Rikke Smedegaard Hansens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Rikke Smedegaard Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Rikke Smedegaard Hansen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pissedårlig pædagogik" af Rikke Smedegaard Hansen

Det er muligt at købe Rikke Smedegaard Hansens "Pissedårlig pædagogik" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hansen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Ida er pisseprovokerende" af Rikke Smedegaard Hansen

Det er muligt at købe Rikke Smedegaard Hansens "Ida er pisseprovokerende" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rikke Smedegaard Hansen