Bog & idéRuth Asferg Holst

Bøger skrevet af Ruth Asferg Holst

Læs mere om Ruth Asferg Holst
1 produkter
1 produkter
Anatomisk malebog for sygeplejersker
Anatomisk malebog for sygeplejerskerRuth Asferg Holst
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Anatomisk malebog for sygeplejersker

Mere om Ruth Asferg Holst

Der findes en del bøger af Ruth Asferg Holst til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Holst.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "100 gode råd i sygeplejen" udgivet af FADL's Forlag - "Ny sygeplejerske" udgivet af FADL's Forlag

Mere om Ruth Asferg Holsts bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Ruth Asferg Holst hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Ruth Asferg Holst bøger i et udvalg af formater. Holsts bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: FADL's Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ruth Asferg Holsts "100 gode råd i sygeplejen"

Hos Bog & idé er "100 gode råd i sygeplejen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL's Forlag.

"Ny sygeplejerske" af Ruth Asferg Holst

Hos Bog & idé er "Ny sygeplejerske" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ruth Asferg Holst