Bog & idéSia Lembrecht

Bøger skrevet af Sia Lembrecht

Læs mere om Sia Lembrecht
1 produkter
1 produkter
Hjernerystelse
HjernerystelseSia Lembrecht
89,95 DKK
EBOG
(2)
Hjernerystelse

Mere om Sia Lembrecht

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Sia Lembrecht. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Lembrecht.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjernerystelse" udgivet af mellemgaard - "Hjernerystelse" udgivet af mellemgaard

Sia Lembrechts bøger

Der er to tilgængelige bøger af Sia Lembrecht hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Sia Lembrecht bøger i udvalgte formater. Lembrechts bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af mellemgaard.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hjernerystelse" af Sia Lembrecht

Det er muligt at købe Sia Lembrechts "Hjernerystelse" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Hjernerystelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Sia Lembrecht "Hjernerystelse"

Det er muligt at købe Sia Lembrechts "Hjernerystelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sia Lembrecht