Bog & idéSigne Skov

Bøger skrevet af Signe Skov

Læs mere om Signe Skov
5 produkter
5 produkter
Læringsorienterede kursusdesign
Læringsorienterede kursusdesignSigne Skov
125,95 DKK
EBOG
(0)
Læringsorienterede kursusdesign
Efterårets luner
STREAM
Efterårets lunerLisa Kleypas
79,95 DKK
Lydbog
(13)
Efterårets luner
Lissom regn
STREAM
Lissom regnLotte Lykke Frederiksen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Lissom regn
Sommernattens hemmeligheder
STREAM
Sommernattens hemmelighederLisa Kleypas
79,95 DKK
Lydbog
(15)
Sommernattens hemmeligheder
B for bedrag
STREAM
B for bedragSue Grafton
99,95 DKK
Lydbog
(0)
B for bedrag

Mere om Signe Skov

Der findes en del bøger fra Signe Skov til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Skovs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringsorienterede kursusdesign" udgivet af Samfundslitteratur - "Læringsorienterede kursusdesign" udgivet af Samfundslitteratur - "Specielt om specialer" udgivet af Samfundslitteratur - "Bundne opgaver" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Signe Skov

Du kan bestille fire bøger af Signe Skov her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Signe Skov bøger i flere formater. Bøgerne af Skov er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Signe Skovs "Læringsorienterede kursusdesign"

Det er muligt at købe Signe Skovs "Læringsorienterede kursusdesign" som ebog. "Læringsorienterede kursusdesign" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Læringsorienterede kursusdesign" af Signe Skov

Hos Bog & idé er "Læringsorienterede kursusdesign" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Signe Skov