Bog & idéSigrun Sigrún Sigurðardóttir

Bøger skrevet af Sigrun Sigrún Sigurðardóttir

Læs mere om Sigrun Sigrún Sigurðardóttir
1 produkter
1 produkter
Det traumatiske øjeblik
Det traumatiske øjeblikSigrun Sigrún Sigurðardóttir
199,95 DKK
Hæftet
Det traumatiske øjeblik

Mere om Sigrun Sigrún Sigurðardóttir

Der er bare én bog af Sigrun Sigrún Sigurðardóttir tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Det traumatiske øjeblik". Det er Politisk Revy, der har publiceret den på dansk. "Det traumatiske øjeblik" er desuden tilknyttet serien "Rævens sorte bibliotek.".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det traumatiske øjeblik" af Sigrun Sigrún Sigurðardóttir

Hos Bog & idé er "Det traumatiske øjeblik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Rævens sorte bibliotek.". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sigrun Sigrún Sigurðardóttir fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sigrun Sigrún Sigurðardóttir