Bog & idéSigurd Hartvig & Jane Sørensen

Bøger skrevet af Sigurd Hartvig & Jane Sørensen

Læs mere om Sigurd Hartvig & Jane Sørensen
1 produkter
1 produkter
Vi er natur
Vi er naturSimon Høegmark
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Vi er natur

Mere om Sigurd Hartvig & Jane Sørensen

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Sigurd Hartvig & Jane Sørensen. Det er "Vi er natur". Den er udgivet af Muusmann Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi er natur" af Sigurd Hartvig & Jane Sørensen

"Vi er natur" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Sørensen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sigurd Hartvig & Jane Sørensen