Bog & idéSilke Rowlin

Bøger skrevet af Silke Rowlin

Læs mere om Silke Rowlin
1 produkter
1 produkter
Mindfulness - stilhed i hverdagens støj
STREAM
Mindfulness - stilhed i hverdagens støjSilke Rowlin
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Mindfulness - stilhed i hverdagens støj

Mere om Silke Rowlin

Der er bare én bog af Silke Rowlin tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mindfulness - stilhed i hverdagens støj". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mindfulness - stilhed i hverdagens støj" af Silke Rowlin

Det er muligt at købe Silke Rowlins "Mindfulness - stilhed i hverdagens støj" som lydbog. Med Silke Rowlins "Mindfulness - stilhed i hverdagens støj" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af Silke Rowlin skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Silke Rowlin