Bog & idéSimon Juul Pedersen

Bøger skrevet af Simon Juul Pedersen

Læs mere om Simon Juul Pedersen
1 produkter
1 produkter
Erhvervsjura - for marketing og service
Erhvervsjura - for marketing og serviceBjarke Tinten
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura - for marketing og service

Mere om Simon Juul Pedersen

Der er kun én bog af Simon Juul Pedersen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Professionelle sportsudøveres retsstilling i kontraktsforhold". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Simon Juul Pedersens "Professionelle sportsudøveres retsstilling i kontraktsforhold"

Det er muligt at købe Simon Juul Pedersens "Professionelle sportsudøveres retsstilling i kontraktsforhold" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Pedersen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Simon Juul Pedersen