Bog & idéSinne Smed

Bøger skrevet af Sinne Smed

Læs mere om Sinne Smed
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Sinne Smed

Hvis du mangler en bog af Sinne Smed, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Smeds bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Sinne Smeds bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "PhD series Empirical studies on "health, information and consumer behaviour"" i serien "PhD thesis" udgivet af Department of Economics, University of Copenhagen - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Mere om Sinne Smeds bøger

Sinne Smed har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Sinne Smed bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Smed er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sinne Smeds "PhD series Empirical studies on "health, information and consumer behaviour""

Det er muligt at købe Sinne Smeds "PhD series Empirical studies on "health, information and consumer behaviour"" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "PhD thesis". Det er Department of Economics, University of Copenhagen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.

Sinne Smed "Menneskets ernæring"

Det er muligt at købe Sinne Smeds "Menneskets ernæring" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Sinne Smed