Bog & idéSisse Fagt

Bøger skrevet af Sisse Fagt

Læs mere om Sisse Fagt
1 produkter
1 produkter
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Sisse Fagt

Der findes forskellige bøger af Sisse Fagt tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Fagt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Ernæring, sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendal

Mere om Sisse Fagts bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Sisse Fagt hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Sisse Fagt bøger i flere formater. Bøgerne af Fagt er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Menneskets ernæring" af Sisse Fagt

Hos Bog & idé er "Menneskets ernæring" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Livscyklusernæring" af Sisse Fagt

"Livscyklusernæring" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sisse Fagt