Bog & idéSiv Oltedal

Bøger skrevet af Siv Oltedal

2 produkter
2 produkter
Teoretiske perspektiver i socialt arbejde
Teoretiske perspektiver i socialt arbejdeSiv Oltedal
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Teoretiske perspektiver i socialt arbejde
Hjelpeprosessar og rettsbruk i Nav-kontor : om sosialt arbeid og juss i arbeids- og velferdstenesta
Hjelpeprosessar og rettsbruk i Nav-kontor : om sosialt arbeid og juss i arbeids- og velferdstenestaLiv Jorunn Baggegård Skippervik
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Hjelpeprosessar og rettsbruk i Nav-kontor : om sosialt arbeid og juss i arbeids- og velferdstenesta

Mere om Siv Oltedal

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Siv Oltedal. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Oltedal.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teoretiske perspektiver i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Modeller i socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels

Siv Oltedals bøger

Du kan købe to bøger af Siv Oltedal her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Oltedal fås blot som hæftet. Bøgerne af Oltedal er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Teoretiske perspektiver i socialt arbejde" af Siv Oltedal

Det er muligt at købe Siv Oltedals "Teoretiske perspektiver i socialt arbejde" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Siv Oltedal "Modeller i socialt arbejde"

Hos Bog & idé er "Modeller i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Oltedals serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Siv Oltedal