Bog & idéSøren Solkær

Bøger skrevet af Søren Solkær

Læs mere om Søren Solkær
1 produkter
1 produkter
PASSAGE
PASSAGESøren Solkær
499,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
PASSAGE

Mere om Søren Solkær

Der er mange bøger af Søren Solkær til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Solkær.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Søren Solkærs bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "BLACK SUN" udgivet af Edition Circle - "BLACK SUN" udgivet af Edition Circle - "Beat City .4" udgivet af Gaffa - "Søren Solkær Portrætter 1993-2018" udgivet af Solkær Press - "Surface" udgivet af Gingko Press - "Souls" udgivet af Starbird Press - "Closer" udgivet af Starbird Press - "Closer" udgivet af Starbird Press

Søren Solkærs bøger

Søren Solkær har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Søren Solkær fås i forskellige formater. Solkærs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"BLACK SUN" af Søren Solkær

"BLACK SUN" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Edition Circle .

Søren Solkær "BLACK SUN"

"BLACK SUN" er til salg som lærredsindbundet. Dette er en også en fantastisk bog fra Solkær, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Edition Circle .
Detaljer
Fulde navn:
Søren Solkær