Bog & idéSøren Stig Andersen

Bøger skrevet af Søren Stig Andersen

Læs mere om Søren Stig Andersen
3 produkter
3 produkter
Dyrevelfærdsloven med kommentarer
Dyrevelfærdsloven med kommentarerSøren Stig Andersen
979,95 DKK
EBOG
(0)
Dyrevelfærdsloven med kommentarer
Nærheden ved domstolene
Nærhed ved domstoleneSøren Stig Andersen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Nærhed ved domstolene
Dyrevelfærdsloven
DyrevelfærdslovenSøren Stig Andersen
1069,95 DKK
Hardback
(0)
Dyrevelfærdsloven

Mere om Søren Stig Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Søren Stig Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nærhed ved domstolene" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Nærhed ved domstolene" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Søren Stig Andersen

Søren Stig Andersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Søren Stig Andersen bøger i et udvalg af formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Søren Stig Andersens "Nærhed ved domstolene"

Hos Bog & idé er "Nærhed ved domstolene" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nærhed ved domstolene" af Søren Stig Andersen

Det er muligt at købe Søren Stig Andersens "Nærhed ved domstolene" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Stig Andersen