Bog & idéSøren Tange Kristensen

Bøger skrevet af Søren Tange Kristensen

Læs mere om Søren Tange Kristensen
2 produkter
2 produkter
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider
Madsociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
MadsociologiSteen Nepper Larsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Madsociologi

Mere om Søren Tange Kristensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Søren Tange Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kristensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Madsociologi" udgivet af Gyldendal - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Søren Tange Kristensen

Søren Tange Kristensen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kristensens bøger kommer i flere formater. Kristensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mad, mennesker og måltider" af Søren Tange Kristensen

"Mad, mennesker og måltider" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Søren Tange Kristensen "Mad, mennesker og måltider"

"Mad, mennesker og måltider" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Mad, mennesker og måltider" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Søren Tange Kristensen