Bog & idéSteen Stender

Bøger skrevet af Steen Stender

2 produkter
2 produkter
Ars pariendi
Ars pariendiBjørg Simonsen
499,95 DKK
Hardback
(0)
Ars pariendi
Menneskets ernæring
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
487,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Steen Stender

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Steen Stender. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Stenders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ars pariendi" udgivet af Gyldendal - "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Ars pariendi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Steen Stender

Steen Stender har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Steen Stender bøger i flere forskellige formater. Stenders bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ars pariendi" af Steen Stender

Hos Bog & idé er "Ars pariendi" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Steen Stender "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er -, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Stender