Bog & idéSteen Thorborg

Bøger skrevet af Steen Thorborg

Læs mere om Steen Thorborg
3 produkter
3 produkter
Projektstyring
BOEGERTILSTAERKPRIS
ProjektstyringSteen Thorborg
246,46 DKK
Indbundet
(0)
Projektstyring
Salg og salgsledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Salg og salgsledelseSteen Thorborg
382,46 DKK
Hæftet
(0)
Salg og salgsledelse
Kommunikation - teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation - teori og praksisSteen Thorborg
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation - teori og praksis

Mere om Steen Thorborg

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Steen Thorborg. På listen nedenfor ser du de nyeste af Thorborgs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Projektstyring" udgivet af HansReitzels - "Salg og salgsledelse" udgivet af HansReitzels - "Salg og salgsledelse" udgivet af Gyldendal - "Projektstyring - opgaver" udgivet af HansReitzels - "Salg og salgsledelse" udgivet af HansReitzels - "Forandringsledelse" udgivet af Gyldendal - "Projektstyring" udgivet af Gyldendal - "Salg og salgsledelse" udgivet af HansReitzels - "Kommunikation - teori og praksis" udgivet af Gyldendal

Steen Thorborgs bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Steen Thorborg hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Steen Thorborg bøger i et udvalg af formater. Thorborgs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Steen Thorborgs "Projektstyring"

Hos Bog & idé er "Projektstyring" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Steen Thorborg "Salg og salgsledelse"

Hos Bog & idé er "Salg og salgsledelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Steen Thorborg