Bog & idéTheis Jacobsen

Bøger skrevet af Theis Jacobsen

Læs mere om Theis Jacobsen
1 produkter
1 produkter
Købeloven
KøbelovenTheis Jacobsen
3119,95 DKK
Indbundet
(0)
Købeloven

Mere om Theis Jacobsen

Theis Jacobsen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Købeloven". Den er udgivet af Karnov Group Denmark på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Købeloven" af Theis Jacobsen

Det er muligt at købe Theis Jacobsens "Købeloven" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Karnov Group Denmark, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Jacobsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Theis Jacobsen