Bog & idéTherese N. Hopfenbeck

Bøger skrevet af Therese N. Hopfenbeck

1 produkter
1 produkter
Feedback og vurdering for læring
Feedback og vurdering for læringClaus Madsen
589,95 DKK
Paperback
(0)
Feedback og vurdering for læring

Mere om Therese N. Hopfenbeck

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Therese N. Hopfenbeck. På listen nedenfor finder du de nyeste af Hopfenbecks bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Therese N. Hopfenbecks bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Å lykkes med elevvurdering" udgivet af Fagbokforlaget - "Feedback og vurdering for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo

Therese N. Hopfenbecks bøger

Du kan finde to bøger af Therese N. Hopfenbeck her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Therese N. Hopfenbeck bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Hopfenbeck er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Å lykkes med elevvurdering" af Therese N. Hopfenbeck

Det er muligt at købe Therese N. Hopfenbecks "Å lykkes med elevvurdering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Feedback og vurdering for læring" af Therese N. Hopfenbeck

Hos Bog & idé er "Feedback og vurdering for læring" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Therese N. Hopfenbeck